Biblioteket

Utan Internet i 10 dagar försmäktar jag i denna lya.

Eller.. vänta.. det blir mer än 10 dagar! AGH! Jag dör. Kommer ha Internet nästa fredag. Så just nu sitter jag i biblioteket för att leta böcker (passar såklart på att blogga lite :)). Den här terminen kommer vi att behöva 17 böcker! Det är hemskt. Inte det faktum att jag måste läsa 17 böcker.. utan kostnaden. Jag kommer att bli pank. Har redan köpt två grundböcker från bokus för 600kr. Resten får jag försöka hitta begagnat alternativt läsa i skolans bibliotek.. när jag fått kodbricka, StiL-adress m.m..

Annars fungerar det mesta bra. Vi har blivit nollade och lärarna är trevliga (iaf de jag mött och haft). Vi lekte lekar, gick en pubrunda, festade på The Tivoli och Villan och bowlade. Gissa vem som förlorade? :)

Längtar lite efter ÖstNytt och NT. Tycker inte om att titta på nyheterna här.. dialekten är hemsk! I början tyckte jag att den var gullig, men nu står jag inte ut. Varför kan de inte säga "r" som alla andra normala människor? Och vädret! Visst, det är soligt och varmare än i Norrköping.. men det blåser som tusan! Frisyr, vad är det? Knullrufs är det tydligen som gäller! Och min lägenhet är stökig :( Upptäckte en silverfisk i badrummet. Men imorgon ska det blir rent! Ska tvätta kläder, golvet och dammsuga. Inte enkelt att bo själv..

Aja, nu ska jag leta vidare efter böcker. Har redan slösat 25 minuter på skit! 35 kvar.

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0