Sittning

Jag får en del frågor om sittningen (privat, inte på bloggen), så jag tänkte väl berätta lite.

I lördags var det alltså sittning i Villan, en stor, vit villa i centrala Hbg, som tillhör Campus/Stampus (se bild längre ner). Nästan hela min garderob låg i tvättkorgen och mina klänningar hade jag lämnat kvar i Nkpg.. Så jag spenderade ca 2h till att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig. Tillslut blev det en röd topp med svart kjol - enkelt och bra. Jag och tre andra från klassen (Amanda, Cecilia & Caroline) gick dit tillsammans. Vi bjöds på ett glas öl, folk drack och tjoade. Förrätten serverades; melonsoppa. Den var inte god :d Efter sång och uppvisning av bilder från nollningen fick vi huvudrätten. Den var god. Jag njöt väl mest av att slippa laga mat. Heh.. Mer sång, tjo och skrik. Efterrätt. Folk började bli fulla. Eller rättare sagt, faddrarna började bli fulla :> Prisutdelning och mer sång/skrik. Efter middagen satt vi kvar en stund. Sedan gick vi vidare till The Tivoli. Det regnade och egentligen var åldersgränsen på 20, men vi fick gå in ändå. När klockan började närma sig två började jag tröttna - eller mina fötter gjorde det! Så jag fick snällt traska hem. Halvvägs börjar det att spöregna. Det var seriöst som att ställa sig i en dusch. Mitt paraply hade gått sönder, så jag blev jätteblöt. När jag kom hem kramade jag ur vatten från håret och tog fram en handduk. Kunde inte somna förrän håret var torrt, vilket var runt fyra.

Det var faktiskt rätt så trevligt. Jag har dock lite svårt för att slappna av bland nytt folk, men förhoppningsvis blir det ännu roligare på framtida sittningar.

Villan, hbg

Den här dagen har jag inte gjort så mycket. Sov till ett och sedan blev det matlagning, disk och tv. Har också pluggat lite i min nya fina bok.

Ha det så bra!
/Amanda

Kommentarer
Postat av: Karsten

Hej!



Jag tänkte höra om det hade varit möjligt att kunna använda bilden du har på Villan (förutsatt att det är du som är fotografen). Jag arbetar lite med villans lokaler, och tycker bilden är väldig snygg och fångar en skön känsla :)



Mvh

Karsten

2011-08-28 @ 15:16:54
URL: http://www.helsingborgfestlokaler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0