Sluta gnäll!

Jag har nog aldrig mött några människor innan som är så gnälliga som [x]. Nog för att [y] är kända för att vara gnälliga.. men [x] tar priset. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Är det för att man blir så påverkad av varandra? Den negativa energin som sprids vidare? Eller vad beror på det på? Och borde det inte vara tvärtom? Borde inte [x] vara positiva och kunna se framåt för att kunna göra ett så bra arbete som möjligt? 

När det är tentaperioder fylls facebook med gnäll. Nu när det är sommar och vissa jobbar, så fylls facebook med gnäll. Var glada över att ni har ett jobb! Vill ni inte jobba? Säg upp er och låt någon annan, som vill jobba, ta din plats!
GÖR NÅGOT ÅT SAKEN ISTÄLLET FÖR ATT GNÄLLA HELA TIDEN!

1. Börja planera dina studier. Då slipper du bli stressad och du mår mycket bättre.
2. Sluta med det du gör om det är för jobbigt eller om det sliter ut dig för mycket. Det gäller både skola och jobb. Ingen vill att du ska må dåligt. 
3. Visa hänsyn till andra. Tänk på att allt du säger och gör påverkar andra. Ditt humör påverkar mer än du tror. Och en annan sak som jag har märkt.. Mat och hälsa är tydligen ett viktigt och stort samtalsämne bland tjejer och kvinnor. Men för fan, sluta prata om att du är tjock eller om olika bantningsmetoder inför människor som lider av ätstörningar.. jävla idiot. Tänk på vad du säger. 

Jaa, just nu är jag rätt så förbannad. Inte över det här egentligen.. Det var bara något som dök upp och som jag riktade min ilska mot. Jag är arg på något helt annat som jag inte vill skriva om. 

God natt! 
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0