Förlust och ångest

Åååhh, Tyskland förlorade! Jävla idioter. Å ena sidan så får de skylla sig själva då de spelade fult (gult kort/rött kort/blabla) , men å andra sidan så tyckte jag att domaren var lite för sträng just den matchen. Nästan alla lag har spelat väldigt fult. Hm.

Förutom att glo på tv så har vi varit lite på stan. Vi hade tänkt gå innan matchen, men det regnade. Jag köpte inte så mycket den här gången. Det var mest min bror som shoppade :> 

Imorgon är det bröllop! Det ska bli riktigt spännande. Har inte träffat mina sysslingar, hehe. Jag oroar mig och stressar runt som vanligt. Orosmoment nr 1 är att klänningen inte kommer att sitta bra, då jag har ätit för mycket, eller att den kommer sticka ut. Orosmoment nr 2 är att håret och sminket kommer bli fult, då resan till Köln är på typ eh, 4 timmar eller något. Orosmoment nr 3 är att jag kommer att göra bort mig, då jag brukaaar göra det på bröllop och syrianska fester. Sedan kan jag inte heller släppa det här med jobbet eller transkriberingen.. Bläbläblä. Får väl hoppas på att det löser sig på något sätt. Hehe. 

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0