Hochzeit

Igår var det då bröllop i Köln. Väldigt trevligt och roligt, faktiskt. Resan dit var lite spännande med både Stau på Autobahn (blä) och en underbar natur (djupa skogar, kullar och dalar). Jag spanade efter min framtida bostad (ett slott), men hittade tyvärr ingen. 

Väl på festen, så blev det som jag misstänkte. Jag stack ut, då jag hade en kort klänning (sittningklänningen), medan de flesta andra hade långa, fina klänningar i granna färger och blingbling. Men, inför nästa bröllop (kanske i semptember) då, då ska jag minsann också ha en glittrig långklänning! Ja, om jag hittar någon till dess. Och jag hoppas verkligen att jag kan och har tid att åka ner då. Skulle vara riktigt kul. 

Förutom ångest över klänningen så dansade vi, snackade bajs, skrattade, åt halva kycklingar och fotograferade. Det var kul att få träffa släktingar (vissa för första gången), även om jag inte pratade så mycket. Jag gillar inte att vara blyg. Jag vill prata, men det går inte riktigt. 

Vi var sedan tillbaka hemma i Hamburg vid femtiden på morgonen. Opa & oma pratade på för fullt om bröllopet och vi sov i några timmar. Hela dagen har spenderats framför datorn, med transkriberingen. Suttit 8 timmar idag! Hoppas jag hinner. 



/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0